dimarts, 23 de novembre del 2010

L’ÈXIT D’INTERNET 2.0


La noticia ens parla de l’èxit que te intrenet.
Ens parla de tres webs a la xarxa: Google, facebook i youtube.
GOOGLE: Que es la pàgina web més visitada de tot elmón. Està especialitzada en la recerca d’informació a internet. Rep una de les quatre visites a la web de tot el planeta. va ser el resultat de la tesi doctoral de Larry Page i Sergey Brin (dos estudiants de doctorat en Ciències de la Computació de la Universitat de Stanford). La companyia va ser creada el 1998. El gran interès de Google com a empresa ha estat la seva capacitat increïble de diversificació i visió de mercat.
FACEBOOK: És un exemple del que s'ha anomenat la web 2.0 terme que es refereix a llocs web que obtenen almenys una part del seu valor a través de les accions dels usuaris. Es la segona pagina web més visitada. És la xarxa més popular.
YOUTUBE: És la tercera pàgina més visitada s'ha convertit en el nou estendard del món audiovisual. Et permet compartir vídeos, compartir tendències, oci individual de masses.
És la base de dades mundial de vídeos més gran, utilitzada tant pels usuaris com per les empreses.

OPINIÓ PERSONAL:
Jo penso que aquest article ens serveix per veure l’evolució d’intentet i per veure les pàgines mes utilitzades o visitades en l’actualitat.